Arvoisa Insolvenssioikeudellinen Yhdistys ry:n jäsen,

Yhdistyksellä on ilo ja kunnia kutsua jäsenensä yhdistyksen vuosikokoukseen. Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 16 §:n mukaiset asiat sekä päätetään yhdistyksen sääntöjen muuttamisesta.

Yhdistyksen sääntöjen muutostarve koskee yhdistyksen kunniajäseneksi tai kunniapuheenjohtajaksi nimittämistä. Sääntömuutoksen tarkoituksena on mahdollistaa yhdistyksen varsinaisen jäsenen erityinen muistaminen tämän toiminnasta yhdistyksen hyväksi nimittämällä hänet kunniajäseneksi tai kunniapuheenjohtajaksi.

Yhdistyksen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 30.5.2018 klo 15.00 alkaen Vallilan verotalon tiloissa osoitteessa Vääksyntie 4, 00510 Helsinki. Ennen varsinaista vuosikokousta lainsäädäntöneuvos Mari Aalto pitää esityksen konkurssityöryhmän mietinnöstä ja konkurssilain uudistamisehdotuksista. Tilaisuuden aikana julkistetaan myös yhdistyksen tutkielmapalkinto -stipendien saajat. Ilta jatkuu tämän jälkeen vapaamuotoisella Cocktail-tilaisuudella.

Tilaisuuden ohjelma ja aikataulu on seuraava:

  • 15.00-15.15 Kahvitarjoilu
  • 15.15-15.20 Tervetuliaissanat
    Eeva Arko-Koski, yhdistyksen puheenjohtaja
  • 15.20-16.20 ”Konkurssityöryhmän ehdotukset konkurssilain uudistamiseksi”
    Lainsäädäntöneuvos Mari Aalto, Oikeusministeriö
  • 16.20-16.30 Tauko
  • 16.30-17.15 Yhdistyksen vuosikokous
  • 17.15-20.00 Cocktail-tilaisuus

Pyydämme ystävällisesti jäseniä ilmoittautumaan tilaisuuteen tarjoilujen määrän vahvistamisen vuoksi viimeistään 23.5.2018 alla olevan lomakkeen kautta. Osallistuminen edellä mainitun määräpäivän jälkeen on mahdollista, mutta emme pysty välttämättä takaamaan tarjoilujen riittävyyttä. Mikäli linkki ei toimi klikkaamalla, sen voi kopioida suoraan selaimeen.

Tarjoilujen määrän vahvistamisen vuoksi pyydämme ystävällisesti osallistujia ilmoittautumisen yhteydessä myös ilmoittamaan, että osallistuvatko he (i) vuosikokoukseen ja cocktail-tilaisuuteen tai (ii) pelkästään cocktail-tilaisuuteen. Ilmoitathan samalla mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Kokousmateriaali on saatavissa jäsenten käyttöön yhdistyksen kotisivuilta http://www.insolvenssi.fi/jasensivut/ viimeistään 23.5.2018 alkaen. Jäsensivujen salasana on ”Maksukyvyttömyys”. Jäsenille toimitetaan kokousmateriaali pyynnöstä myös sähköpostitse.

Vuosikokoukseen liittyviin tiedusteluihin vastaa yhdistyksen asiamies Olli Rantanen (olli.rantanen@finnvera.fi tai 0400-657 582).

Tervetuloa!

Hallitus