Arvoisa Insolvenssioikeudellinen Yhdistys ry:n jäsen

Yhdistyksellä on ilo ja kunnia kutsua jäsenensä yhdistyksen vuosikokoukseen. Vuosikokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 16 §:n mukaiset asiat.

Yhdistyksen vuosikokous järjestetään torstaina 6.6.2019 klo 15.00 alkaen Hannes Snellman Asianajotoimisto Oy:n tiloissa osoitteessa eteläesplanadi 20, 00130 Helsinki. Ennen varsinaista vuosikokousta lainsäädäntöneuvos Mari Aalto pitää esityksen konkurssilain uusista muutoksista. Tämän lisäksi Olli Rantanen, Tuomas Hupli ja Jan Lilius pitävät esityksen INSOL Internationalin ja INSOL Europen Singaporen ja Tukholman seminaarien aiheisiin liittyen.

Tilaisuuden aikana julkistetaan myös yhdistyksen tutkielmapalkinto -stipendien saajat. Ilta jatkuu tämän jälkeen vapaamuotoisella Cocktail-tilaisuudella.

Tilaisuuden ohjelma ja aikataulu on seuraava:

15.00-15.15
Kahvitarjoilu

15.15-15.20
Tervetuliaissanat
professori Tuomas Hupli, yhdistyksen puheenjohtaja

15.20-16.35
”Konkurssilain tuoreet muutokset”
Lainsäädäntöneuvos Mari Aalto, Oikeusministeriö

”Poimintoja INSOL Internationalin ja INSOL Europen Singaporen ja Tukholman seminaareista”
Olli Rantanen, yhdistyksen asiamies
Professori Tuomas Hupli, yhdistyksen puheenjohtaja
Asianajaja Jan Lilius, Hannes Snellman Asianajotoimisto Oy

16.35-16.45
Tauko

16.45-17.30
Yhdistyksen vuosikokous ja tutkielmapalkintojen jakaminen

17.30-20.00
Cocktail-tilaisuus

Pyydämme ystävällisesti jäseniä ilmoittautumaan tilaisuuteen tarjoilujen määrän vahvistamisen vuoksi viimeistään 30.5.2019 alareunassa olevalla lomakkeella.

Jokaisesta osallistujasta tulee tehdä oma ilmoittautuminen. Osallistuminen edellä mainitun määräpäivän jälkeen on mahdollista, mutta emme pysty välttämättä takaamaan tarjoilujen riittävyyttä.

Tarjoilujen määrän vahvistamisen vuoksi pyydämme ystävällisesti osallistujia ilmoittautumisen yhteydessä myös ilmoittamaan, että osallistuvatko he (i) vuosikokoukseen ja cocktail-tilaisuuteen tai (ii) pelkästään cocktail-tilaisuuteen. Pyydämme ilmoittamaan myös mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Kokousmateriaali on saatavissa jäsenten käyttöön yhdistyksen kotisivuilta http://www.insolvenssi.fi/jasensivut/ viimeistään 3.6.2019 alkaen. Jäsensivujen salasana on ”Maksukyvyttömyys”. Jäsenille toimitetaan kokousmateriaali pyynnöstä myös sähköpostitse.

Vuosikokoukseen liittyviin tiedusteluihin vastaa yhdistyksen asiamies Olli Rantanen (olli.rantanen@finnvera.fi tai 0400-657 582).

Tervetuloa!

Hallitus