Insolvenssioikeudellinen golf -tapahtuma 17.8.2021

Insolvenssioikeudellinen Yhdistys ry:llä on ilo ja kunnia kutsua jäsenensä yhdistyksen ensimmäiseen insolvenssiaiheiseen golftapahtumaan Vihdin upeaan kansallismaisemaan. Olet lämpimästi tervetullut tapahtumaan, vaikka et olisi koskaan pelannut golfia. Tarjolla on seminaarin lisäksi golfkisa, mahdollisuus suorittaa golfin green card, hyviä palkintoja ja mukavaa yhdessäoloa kera runsaiden aterioiden. Tapahtumaan järjestetään tarvittaessa kuljetus Helsingistä Espoon kautta ja takaisin.


SEMINAARIN OHJELMA (muutokset mahdollisia)
Tiistai 17.8.2021
Seminaari Hills by GoGolfin kokoustiloissa/ulkoterassilla, osoitteessa Luolaistentie 24, 03430 Jokikunta
• klo 08:30-09:30 Aamupala ja ilmoittautuminen
• klo 09:30-09:35 Seminaarin avaus ja tervetuliaissanat
o Yhdistyksen puheenjohtaja, prosessioikeuden apulaisprofessori (tenure track II), OTT Tuomas Hupli
• klo 09:35-10:15 ”Omaisuuden hylkäämisestä konkurssissa – erityisesti golfosakkeet”
o Prosessioikeuden apulaisprofessori (tenure track II), OTT Tuomas Hupli
• klo 10:15-11:00 Paneelikeskustelu ”Vihti Hill Side Golf & Country Club Oy:n konkurssi – konkurssiprosessi eri näkökulmista”
o Konkurssiprosessin eri osapuolet
• klo 11:00-11:45 Valmistautuminen golftapahtumaan
o Kisainfo ja yhteistyökumppaneiden tervehdykset
o Harjoitusalueet käytössä
o Kevyt kenttälounas tai muuta välipalaa
Golfkisa / ”Päivässä golfariksi”
• klo 12:00 Kisan Yhteislähtö Hills Musta 18 / ”Päivässä golfariksi” -aloitus
• klo 17:00-18:30 Lounas ja palkintojenjako. Saunat käytössä.


Pelimuoto
Best Ball Pistebogey – Joukkuekilpailu, jossa valitaan ryhmän 2 parasta tulosta kultakin väylältä. Kierros pelataan 4 hengen joukkueissa, jossa kaikki avaavat ja joukkueen parhaan avauksen paikalta jokainen jatkaa omaa palloaan reikään saakka. Kierroksen aikana pitää valita minimissään 2 avausta jokaiselta 4-henkisen joukkueen jäseneltä. Näin ollen ei haittaa, jos et ole pelannut vähään aikaan tai lyöntitaitosi on muuten vain väliaikaisesti kateissa. Lisäksi henkilökohtainen pistebogey ja erikoiskilpailuja.


Päivässä golfariksi
Mikäli et ole koskaan pelannut golfia, voit osallistua GoGolfin järjestämälle alkeiskurssille, jossa opit golfin perusasioita, sanastoa ja sääntöjä. Päivän aikana käydään läpi eri golflyöntien perusteet ja opetellaan golfia hauskalla ja rennolla tavalla. Etukäteen ei tarvitse jännittää.
Kurssi aloitetaan kotona tehtävällä itseopiskelupaketilla. Helppolukuisen materiaalin avulla voit jo etukäteen silmäillä golfiin liittyviä termejä ja sääntöjä. Mitään koetta kurssilla ei kuitenkaan ole, joten tämä tieto on tarkoitettu vain ja ainoastaan tukemaan sinun oppimistasi. Päivän päätteeksi kaikki kurssilaiset saavat green cardin eli golfin ajokortin.
SEMINAARIN ILMOITTAUTUMISOHJEET
Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa, osallistutko:
• seminaariin ja kisaan
• seminaariin ja ”Päivässä golfariksi” -kurssille
• ainoastaan seminaariin (+mahdollisesti muuhun ulkoiluun)
• ainoastaan kisaan
• ainoastaan ”Päivässä golfariksi” -kurssille
• yhteiskuljetukseen (Helsinki/Espoo)
• Tarvitsetko golfauton
Lisäksi tulee ilmoittaa nimi, sähköposti, kotiseura, tasoitus ja mahdollinen erityisruokavalio. Tapahtuma on jäsenille maksuton. Golfautoja on saatavilla 30 euron maksusta (2 henk.).
Ilmoittautumiset olli.rantanen@finnvera.fi
Ilmoittautumiset ovat sitovia ja mahdolliset muutokset tulee ilmoittaa yhdistyksen asiamiehelle.
Ilmoittautumiset tulee tehdä 9.8.2021 klo 16.00 mennessä. Paikkoja on rajoitettu määrä.
Lisätiedot yhdistyksen asiamieheltä Olli Rantaselta (p. 0400 657 582, olli.rantanen@finnvera.fi ) tai sihteeri Annika Ylätalolta (p. 0400 927 921, annika.ylatalo@finnvera.fi ).
Tervetuloa mukaan! Seminaarin lisäksi voit osallistua golfkilpailuun tai alkeiskurssille taikka tulla muuten vain ulkoilemaan ja nauttimaan hyvästä seurasta sekä upeista maisemista. Tarjolla on runsaat ateriat, saunomismahdollisuus sekä halukkaille mahdollisuus tehdä etätöitä.
Hallitus